BM
Best machine se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije sa sedištem u Vrbasu na adresi Sivč Jovgena 151. U našem prodajnom programu nalazi se širok izbor mašina i opreme renomiranih brendova iz oblasti ratarstva, povrtarstva, voćarstva i stočarstva.

Mehanizacija iz naše ponude može biti cenovno viša od neke konkurentske marke, ali smo uvereni da naša oprema obezbeđuje poljoprivrednicima najbolji povrat investicije. Zbog razlika u performansama i prilagođenosti za rad u svim uslovima finansijski disparitet između posedovanja kvalitetne opreme i ne testirane opreme drugih brendova može biti dramatičan.

Naša misija je zadovoljan kupac. Osnaživanjem i ulaganjem u naše zaposlene, gradićemo i održavati dugoročne odnose sa našim kupcima i preduzećima kojima služimo.

Želimo da prilikom svakog kontakta sa klijentom premašimo njegova očekivanja, kako kvalitetom mašina koje nudimo, tako i našom posvećenošću klijentu i nakon kupovine istih.

Želimo da „Best Machine“ bude kompanija koju će kupci izabrati, a mi ćemo vođeni principima kvaliteta, timskog rada, uzajmnog poštovanja i postavljanja uvek novih izazova, uticati na to da klijenti i ostanu zadovoljni svojom odlukom.

Zašto izabrati nas? Zato što smo veoma profesionalni

Imamo kompletan asortiman poljoprivredih mašina za obavljanje delatnosti u ratarstvu, stočarstvu, voćarstvu i povrtarstvu. Želimo da naši kupci budu jednako sigurni u svoje mašine kao što smo to i mi. Sve mašine su rigorozno istestirane širom Evrope tako da možete da budete bezbrižni.